jueves, 17 de junio de 2010

HETEROGENIS I SINGULARS | GALERIA ART AL SET | ESCALDES-ENGORDANY ANDORRA





HETEROGENIS I SINGULARS


NATXO ARTETA
NÚRIA GUINOVART
YOLANDA MARTÍN
J.M. MENDIGUCHÍA

Presentada per RAIMOND MARAGALL

Del 22 de juny al 11 de setembre del 2010
Inauguració dimarts 22 de juny a les vint hores




Heterogenis i Singulars es la unió de diversos artistes, tots ells de diferents procedències units sota un criteri, la singularitat de cada un d'ells i la sinceritat en l'expressió de la seva obra.

I aquí comença el vincle, encara que en el fons no hi ha cap, per que son mons contraposats i diferents.

Solsament els uneix la gran bellesa de les seves obres, quan canta un els altres l’escolten i quant calla el primer els altres escolten en el silenci.

NATXO ARTETA, línies que venen d’aquí i d’allà, objectes que floten, colors i matisos, configuren una estructura sobre el suport que sembla fruit de l’atzar però que fa possible que tot s’aguanti, sobre una segona estructura, més indefinida i subtil, que es troba al fons de l’obra. El resultat, unes obres que agraden molt

JUAN MANUEL MENDIGUCHÍA prové de l’arquitectura. La seva obra, de caràcter optimista i alegre, son fils que van i venen, no sé a on van ni d’on venen i en aquets fils ell coloca uns personatges a l’espai sobre uns colors nets i sólids, negre, groc i blanc. Aquesta estructura aparentment àgil i fràgil es la lliberació de la seva profesió.

YOLANDA MARTÍN expressa amb un cant que porta de dins cap a fora la seva gran quantitat de veladures, transparències i pigments, modelant uns volums i ritmes en les seves obres, fonamentades amb unes estructures internes molt fortes, que en l’evasió del seu mon real en crea un de paral.lel.

NÚRIA GUINOVART crea uns fons grisos, amb matisos d’una sensibilitat molt subtil i aconsegueix unes petites deferències, petites en elles mateixes, lligades amb uns traços molt forts i durs, que acaben donant la sensació d’un gran silenci.

Jo com a persona que tota la vida he tractat amb art, res hi puc dir, perquè crec que l’art ha de expressar-se per si mateix, aquest és el seu misteri.


Raimond Maragall





GALERÍA ART AL SET
Parc de la Mola, 7
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d’Andorra
t. +37 6868355

No hay comentarios:

Publicar un comentario